Uunin puhdistusaine

Uunin puhdistusaine

Uunin puhdistusaine on erityisesti leivin- ja paistinuuneille sekä hiili- ja kaasugrilleille tarkoitettu puhdistusaine. Se irrottaa tehokkaasti rasvan ja palaneen ruoan uunin sisältä, ja se soveltuu myös grillin ja uunipeltien puhdistukseen. Käyttöohje: Lämmitä uuni enintään 50 °C:seen ja anna jäähtyä 10–15 minuuttia. Ruiskuta puhdistusainetta pinnalle tasaiseksi ja ohueksi kerrokseksi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja puhdista pinta hankaussienellä ja puhtaalla vedellä. Pese vielä puhtaalla vedellä. Erittäin likaiset pinnat voivat vaatia useampia käsittelykertoja. Vahingoittaa linoleumi- ja alumiinipintoja ja maalattuja pintoja. EI TULE käyttää itse puhdistuville pinnoille tai kiertoilmauunin tuulettimelle. Ainesosat: Sisältää: < 15 % natriumhydroksidia, < 15 % ionittomia tensidejä. Sisältää myös: vettä, isopropyylialkoholia ja hajustetta. VAARA! Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä suihketta. Pese ihoa huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE : Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.
Tuotetta ei ole varastossa
Tuotteen minimitilausmäärä: 1kpl

Uunin puhdistusaine on erityisesti leivin- ja paistinuuneille sekä hiili- ja kaasugrilleille tarkoitettu puhdistusaine. Se irrottaa tehokkaasti rasvan ja palaneen ruoan uunin sisältä, ja se soveltuu myös grillin ja uunipeltien puhdistukseen.Käyttöohje: Lämmitä uuni enintään 50 °C:seen ja anna jäähtyä 10–15 minuuttia. Ruiskuta puhdistusainetta pinnalle tasaiseksi ja ohueksi kerrokseksi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja puhdista pinta hankaussienellä ja puhtaalla vedellä. Pese vielä puhtaalla vedellä. Erittäin likaiset pinnat voivat vaatia useampia käsittelykertoja. Vahingoittaa linoleumi- ja alumiinipintoja ja maalattuja pintoja. EI TULE käyttää itse puhdistuville pinnoille tai kiertoilmauunin tuulettimelle.Ainesosat: Sisältää: < 15 % natriumhydroksidia, < 15 % ionittomia tensidejä. Sisältää myös: vettä, isopropyylialkoholia ja hajustetta.VAARA! Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä suihketta. Pese ihoa huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta.
  • JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa.

  • JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE : Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä.

  • JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys.

  • JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.