Astianpesukoneen puhdistusaine

Astianpesukoneen puhdistusaine

Astianpesukoneen puhdistusaine soveltuu astianpesukoneen puhdistukseen ja huoltoon. Astianpesukoneen puhdistusaine liuottaa tehokkaasti rasvan, lian sekä kalkkisaostumat astianpesukoneen sisäosista ja putkistosta jättäen koneen puhtaaksi ja miellyttävän tuoksuiseksi. Käytä puhdistusainetta noin kerran kuukaudessa koneen käyttöasteesta riippuen. Käyttöohje: Tyhjennä kone ja puhdista suodatin. Irrota kapselin päällä oleva sinetti ja aseta pullo, korkki edelleen paikoillaan, ylösalaisin aterinkoriin tyhjään koneeseen. Sulje luukku ja valitse astianpesukoneesta pesuohjelma, jonka pesulämpötila on vähintään 65 °C. Ainesosat: Sisältää: 15–30 % sitruunahappoa, < 15 % ionittomia tensidejä, < 5 % amfoteerisiä tensidejä. Sisältää myös: vettä, isopropyylialkoholia ja hajustetta. VAROITUS! Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese ihoa huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.
Tuotetta ei ole varastossa
Tuotteen minimitilausmäärä: 1kpl

Astianpesukoneen puhdistusaine soveltuu astianpesukoneen puhdistukseen ja huoltoon. Astianpesukoneen puhdistusaine liuottaa tehokkaasti rasvan, lian sekä kalkkisaostumat astianpesukoneen sisäosista ja putkistosta jättäen koneen puhtaaksi ja miellyttävän tuoksuiseksi. Käytä puhdistusainetta noin kerran kuukaudessa koneen käyttöasteesta riippuen.Käyttöohje: Tyhjennä kone ja puhdista suodatin. Irrota kapselin päällä oleva sinetti ja aseta pullo, korkki edelleen paikoillaan, ylösalaisin aterinkoriin tyhjään koneeseen. Sulje luukku ja

valitse astianpesukoneesta pesuohjelma, jonka pesulämpötila on vähintään 65 °C.Ainesosat: Sisältää: 15–30 % sitruunahappoa, < 15 % ionittomia tensidejä, < 5 % amfoteerisiä tensidejä. Sisältää myös: vettä, isopropyylialkoholia ja hajustetta.VAROITUS! Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese ihoa huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.


Myydyimmät tuotteet