Yritys- ja yhteystiedot

Yritys

Joensuun Keittiötukku Oy on vuonna 2003 perustettu joensuulainen kiintokalustealan yritys

Tuotevalikoimiimme kuuluvat keittiökalusteet, kodinhoitohuoneen kalusteet, komerot, liukuovikomerot, liukuovet, kylpyhuonekalusteet, wc-kalusteet sekä lattialaminaatit.
Saat meiltä myös kalusteisiimme sopivat altaat, hanat, valaisimet, pistorasiat ja kodinkoneet, joita voit tilata myös yksittäisinä tuotteina. Lisäksi myymme myös kalusteovia, vetimiä, työpöytätasoja, välitilalevyjä ja monia muita kalusteissa käytettäviä tuotteita.

Joensuun Keittiötukku on täysin kotimainen ja paikallinen yritys. Yritys ei kuulu mihinkään ketjuun ja tuotevalikoimamme koostuu tarkkaan valitsemiemme kotimaisten valmistajien tuotteista. Meillä on myös omaa tuotevalmistusta, joten voimme räätälöidä kalusteet kaikenlaisine mitoituksineen  aina asiakkaan tilan ja tarpeiden mukaisesti.

Myymälämme suuressa näyttelytilassa voit tutustua erilaisiin malleihin ja kokeilla mekanismeja käytännössä. Käytämme suunnittelussa kalustesuunnitteluun tarkoitettua suunnitteluohjelmaa, josta löytyy suurin osa kotimaisten valmistajien tuotteista. Sen avulla voimme mallintaa huoneen ja näyttää hyvin realistisesti, miltä kalusteet tulisivat kotona näyttämään. Voit tutustua suunnitelmiin tietokoneen näytöllä, kännykällä tai tabletilla.

Kysy lisää myyjiltämme!

Yhteystiedot

Joensuun Keittiötukku Oy

Kauppakaari 1 (Teollisuuskatu 18)
80100 Joensuu
Puh. 013 313 000
myynti@keittiotukku.com

Avoinna:

Ma – Pe klo 10 – 17 
La - Su suljettu 

Mikäli tarvitset palvelua aukioloaikojen ulkopuolella, ota rohkeasti yhteyttä myyjiin!
 

Tervetuloa palveltavaksemme!