Stala CEG51-57B

Stala CEG51-57B

Tuotetta ei ole varastossa
Tuotteen minimitilausmäärä: 1kpl

Stalan musta komposiittiallas CEG51-57B on nykyaikaisen keittiön tarpeisiin suunniteltu tiskiallas, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys.Allas on valmistettu erittäin kestävästä kvartsikomposiitista, josta on 80 % kvartsia. Kvartsikomposiitti kestää hyvin kulutusta ja kuumuutta.Ison tiskialtaan ja pienen kaatoaltaan yhdistelmä mahdollistaa entistä monipuolisemman altaan käytön. Suuressa tiskialtaassa on helppo pestä ja puhdistaa isot keittiövälineet, kuten kattilat ja paistinpannut, ja kaatoaltaaseen voi samanaikaisesti tyhjentää viemäriin kaadettavat nesteet. Voit esimerkiksi valuttaa maitotölkit tai kaataa kahvinrippeet kaatoaltaaseen kun iso allas on muussa käytössä.Altaan pohjassa on veden virtausta edistävä, kaunis pohjamuotoilu. Voit huuhtoa ja pilkkoa kasviksia altaan äärellä tai kaataa pastan keitinvedet valutusastian kautta tiskialtaaseen.Vakiovarusteena altaassa on hananreikä, Design-sihti ja vaijeripohjaventtiili sekä puhdistussieni CLEAN-2. Vesilukko sisältyy kaikkiin Stalan altaisiin.Altaan lisävarusteet

Teräksinen valutusastia Silent-1 sopii ison altaan reunassa olevaan uraan, joten sitä on helppo käyttää altaan päällä. Suuri puuleikkuulauta SET-2 sopii altaan reunan päälle ja saat näin lisää laskutilaa keittiöösi.

Sopii erityisen hyvin

• puutasoon yhdistettynä

• laminaattitasoon yhdistettynä

• moderni keittiötyyli

• bistrokeittiötyyli

Tästä altaasta on erillinen huullosmalli, joka kiinnitetään luonnonkivi- tai kvartsitasoon huullettuna tasovalmistajalla.


Myydyimmät tuotteet

UUSI
SpaceSpace
Otsoson
Space
UUSI
IlvesIlves
Otsoson
Ilves
Clever
Otsoson
Clever
UUSI
Ahma
Otsoson
Ahma
Aalto Plus
Otsoson
Aalto Plus
UUSI
Syväri RSTSyväri RST
UUSI
Meri
Otsoson
Meri
UUSI
Minimeri
Otsoson
Minimeri
UUSI
Miniclever
Otsoson
Miniclever
UUSI
Aalto
Otsoson
Aalto
UUSI
Marilyn
Otsoson
Marilyn
UUSI
Susa
Otsoson
Susa