BORA

Olemme virallinen BORA jälleenmyyjä. Kauttamme saat kaikki Bora-laitteet ja -varaosat, sekä lisävarusteet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

BORA S Pure

BORA S Pure voitti Kuluttaja-lehden 2023 liesituulettimella varustettujen alle 80 cm leveiden induktiotasojen testit huoneilmaan palauttavissa laitteissa. 

BORA S Pure on todella kompakti: se mahtuu 60 cm leveään kalusteeseen ja asennuskorkeuskin on alle 20 cm, joten alakaappiin jää reilusti tilaa. BORA S Pure mahtuu pienimpäänkin keittiöön ja ratkaisee monta tilaongelmaa. Edes 60 cm syvien kalusteiden laatikoita ei tarvitse lyhentää huoneilmaan palauttavan laitteen kanssa. (Varmista mitoitus kalustetoimittajalta.) Tilaa säästävä BORA S Pure avaakin uusia keittiösuunnittelumahdollisuuksia myös standardikokoisissa keittiöissä.

BORA S Puren minimalistinen muotoilu sulautuu saumattomasti modernin keittiön sisustukseen. Myös ilmanohjaimen väri on mahdollista valita sisustukseen sopivaksi. Värivalikoimaan kuuluvat tyylikkään mustan lisäksi sininen, punainen, oranssi, greige, jadenvihreä, keltainen ja harmaa. Imuaukon ja ilmanohjaimen epäsymmetrinen sijainti maksimoi käytettävissä olevan ruoanlaittotilan. Keittotasolla on neljä keittoaluetta, joista kaksi on sopivia isommille kattiloille ja pannuille ja kaksi pienemmille.

Laitteen intuitiivinen ohjauspaneeli on valmiustilassa lähes näkymätön ja käytön aikana sen älykäs valaistus on pelkistetty oleelliseen. Muutenkin BORA S Pure on erittäin helppokäyttöinen. Sen puhdistus käy vaivattomasti – rasvansuodatin poistetaan imuaukon kautta ja se voidaan pestä astianpesukoneessa. Myös tehokkaan aktiivihiilisuodattimen vaihto tapahtuu imuaukon kautta; laatikoita ei tarvitse poistaa.

Huom. Saat kahden vuoden takuun lisäksi kolmannen vuoden rekisteröimällä uuden BORA S Pure laitteesi.

 

BORA X BO

Uusi erittäin tehokas BORA X BO yhdistelmähöyryuuni erottuu edukseen nopeiden, yhdenmukaisten paistotulostensa ja tasaisen lämmönjakautumisen ansiosta. Ruokasi onnistuu aina – myös silloin kun käytät kaikkia kolmea paistotasoa yhtä aikaa.

Minimalistinen muotoilu ja musta designkehys tekevät BORA X BO uunista keittiön katseenvangitsijan. Kun uuni ei ole käytössä, se on täysin musta ilman kahvoja tai nuppeja. Vain on/off kosketuspainike on näkyvissä.

BORA X BO uunia hallitaan lähes 50 cm leveän saumattomasti integroidun näytön avulla, joka voidaan kallistaa ylöspäin tarvittaessa. Kosketusnäyttö toimii samaan tapaan kuin älypuhelimessa. Lukuisat valmiit paisto-ohjelmat, selkeät ikonit ja intuitiivinen navigointi tekevät ruoanlaitosta vaivatonta.

Kun X BO uunin ovi avautuu, et saa kasvoillesi höyrypilveä. Automaattinen höyrynpoisto kadottaa höyryt ennen lukituksen poistamista ja oven automaattista avaamista. Myös kaikki hajut katoavat tehokkaan aktiivihiilisuodattimen ansiosta. Puhdas, kuivattu ja viilennetty ilma palautetaan huoneilmaan kalusteen takaa.

BORA X BO helpottaa elämääsi myös puhdistuskapseleilla ja etukäteen ohjelmoiduilla pesuohjelmilla. Uunista tulee putipuhdas, aivan kuten astiat puhdistuvat astianpesukoneessa. Tehokas puhdistus pidentää myös laitteen käyttöikää.