Moderni keittiö

Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua luomaan oman modernin keittiösi. Tilaa kalustesuunnitelma nyt.

 

Sävyt ja materiaalit

Moderni keittiö syntyy selkeistä, pelkistetyistä linjoista ja materiaaleista.

Tämän päivän modernin keittiön sävytys on usein vaalea tai murretun harmaa. Pinnalle näyttäisi olevan pyrkimässä myös mattamusta. Sävytys voi sisältää myös voimakkaita kontrasteja.

Työpöytätason materiaalina esim. kvartsi ja Dekton käy hyvin moderniin keittiöön. Laminaattitasokin voivat olla hyvä valinta, sillä niitä on saatavilla lukuisilla erilaisilla väreillä, pinnoilla sekä reunavaihtoehdoilla. Modernin keittiön laminaattitason paksuus on yhä useammin vain 20mm.

Yhteydenotto

Muuta huomioitavaa

Kaappien ja laatikostojen sähköiset, kevyellä painalluksella avautuvat mekanismit tuovat helppoutta ja vapauttavat kädet.

Laatikostot ja kaapit ovat vetimettömiä, tai niissä on uravetimet. Osa tai kaikki kodinkoneet ovat integroituja ja katseilta piilossa. Yläkaappeja on vähän tai ei lainkaan.

Kodinkoneiden älytoiminnot tuovat helpotusta kiireiseen arkeen ja siivoukseen. Osa uuneista auttaa ruoanlaitossa esimerkiksi antamalla neuvoja ja reseptejä, jääkaapin sisällön saat tarkastettua mobiilisovelluksellasi kaupan hyllyjen välistä tai vastaat muutamaan astianpesukoneen esittämään kysymykseen ja saat koneelta suositellun ohjelman.

Valaistus

Keittiön valaistuksessa tuodaan esiin valitut pintamateriaalit; kiillot ja värisävyt. Tärkein tekijä visuaalisuuden edellä on kuitenkin se, että tiedetään valaisimen käyttötarkoitus. Valaistuksen määrä on oltava riittävä ja valaisinten tyyli sopiva tilaan.

Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat dynaamisen ja vaihtelevan valaistuksen myös keittiöön ja välitiloihin; voimakkuuksia, himmennyksiä ja värilämpötiloja voidaan säätää.

Kun valaisimia valitaan, on tärkeää panostaa korkeaan laatuun, turvallisuuteen ja hyviin teknisiin ratkaisuihin.

Ovet

Ovitoimittajiamme ovat: Kensapuu Oy, Hahle Oy, Josadoor Oy ja Novanta
Liukuovitoimittajamme on Kabinetti

Taso- ja välitilamateriaalit

Työpöytätasotoimittajiamme ovat: puu- ja laminaattitasot Ecolam, kivi- ja kvartsitasot Hahle Oy ja Kivilähde Oy

Altaat ja hanat

Allastoimittajiamme ovat:   Otsoson,  Franken, Stala ja Intra, AlveusReginoxMarmorin ja Lapetek

Hanatoimittajamme ovat:  MoraFM MattssonHansgrohe, Oras ja Lapetek

Mekanismit

Mekanismitoimittajamme on: Blum (saranat, laatikostot)

Hela- ja vedintoimittajiamme ovat: Hahle Oy, Helatukku Oy ja R Mokki Oy