Ajaton keittiö

Keittiösuunnittelijamme auttavat sinua luomaan oman ajattoman keittiösi. Tilaa maksuton keittiösuunnitelma nyt.

Sävyt ja materiaalit

Keittiöön valitaan kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja. Pinnat ovat usein sileät tai simppeleillä kuvioilla. Mikrolaminaatit, kalvopinnat ja Fenix pinnat kestävät ajan hampaan puremat.
Työtasoissa käytetään laminaatteja sekä kivitasoja, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta. Ajattomassa keittiössä ei yleensä käytetä voimakkaita värejä.

Altaat upotetaan tasoihin saumattomasti, jolloin ne on helpompi puhdistaa. Allasmateriaaleina teräs tai komposiitti. Ajattomaan keittiöön sopii myös pesupöydät.

Yhteydenotto

Muuta huomioitavaa

Ajattomassa keittiössä käytetään laadukkaita mekanismeja. Rungot voidaan varustaa irtopäädyillä, näin keittiön ilmettä voidaan helposti muuttaa ja rungot ovat suojassa kolhuilta sekä kulumiselta.

Ajattomassa keittiössä voidaan huomioida keittiön elinkaaren lisäksi myös käyttäjän elinkaari. Kaapit voidaan varustaa sähköisesti säädettävillä mekanismeilla, jolloin alakaapiston voi nappia painamalla säätää sopivalle korkeudelle ja yläkaapit laskeutumaan parhaalle käyttökorkeudelle.

Valaistus

Keittiön valaistuksessa tuodaan esiin valitut pintamateriaalit; kiillot ja värisävyt. Tärkein tekijä visuaalisuuden edellä on kuitenkin se, että tiedetään valaisimen käyttötarkoitus. Valaistuksen määrä on oltava riittävä ja valaisinten tyyli sopiva tilaan.

Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat dynaamisen ja vaihtelevan valaistuksen myös keittiöön ja välitiloihin; voimakkuuksia, himmennyksiä ja värilämpötiloja voidaan säätää.

Kun valaisimia valitaan, on tärkeää panostaa korkeaan laatuun, turvallisuuteen ja hyviin teknisiin ratkaisuihin.

Ovet

Ovitoimittajiamme ovat: Kensapuu Oy, Hahle Oy, Josadoor Oy ja Novanta
Liukuovitoimittajamme on Kabinetti

Taso- ja välitilamateriaalit

Työpöytätasotoimittajiamme ovat: puu- ja laminaattitasot Ecolam, kivi- ja kvartsitasot Hahle Oy ja Kivilähde Oy

Altaat ja hanat

Allastoimittajiamme ovat:   Otsoson,  Franken,  Stala ja Intra, AlveusReginoxMarmorin ja Lapetek

Hanatoimittajamme ovat:  MoraFM MattssonHansgrohe, Oras ja Lapetek

Mekanismit

Mekanismitoimittajamme on: Blum (saranat, laatikostot)

Hela- ja vedintoimittajiamme ovat: Hahle Oy, Helatukku Oy ja R Mokki Oy